Notícies

31 d'octubre de 2022

Surt a la llum el segon episodi de L'Edat de l'Oblit, el nou podcast d'ACRA

"La gent gran necessita supervisió" compta com a convidada amb la Directora del Centre Geriàtric Lleida, la Carol Mitjana. En conjunt amb la Candela Figueras, conductora del podcast, acabaran amb el prejudici de què l'envelliment va junt amb la manca d'autonomia de les persones

comunicat episodi dos 1col

ACRA ha publicat avui el segon episodi de "L'Edat de l'Oblit", el podast conjunt amb la Unión de Entidades i el suport del Departament de Drets Socials per combatre els tabús i prejudicis existents contra la gent gran.

"La gent gran necessita supervisió" compta amb la Carol Mitjana, Directora del Centre Geriàtric Lleida, com a convidada i, de la mà de Candela Figueras, conductora del podcast, ens ajudaran a posar fi a la idea que amb l'envelliment va sempre junt de la manca d'autonomia de les persones.

Estem contribuint a fer dependents les persones grans mitjançant l'acceptació que no es poden valdre per si soles? Tot això i molt més en aquest segon episodi de "L'Edat de l'Oblit".

Trobareu tots els episodis del podcast a Spotify, Apple Podcasts i iVoox. I recordeu! Cada dilluns publicarem un nou episodi!