Notícies

15 de maig de 2018

Signem un conveni de col·laboració amb el Col·legi d’Economistes de Catalunya

Els socis i els treballadors d’ACRA gaudiran de tarifes especials en la realització dels cursos que organitzi l’aula d’Economia i Empresa del Col·legi d’Economistes i, en virtut del conveni, l’intercanvi d’informació d’activitats, cursos, jornades, seminaris i altres actes serà constant entre les organitzacions

firma conveni economistes 2018 web

ACRA i el Col·legi d’Economistes de Catalunya han firmat un conveni de col·laboració entre les dues entitats que s’aplicarà a partir d’avui i fins a final d’any en tots aquells àmbits d’interès comú, i que es traduirà també en contraprestacions beneficioses pels socis respectius.

En aquest sentit, els socis i els treballadors d’ACRA gaudiran de tarifes especials en la realització de tots els cursos que organitzi l’aula d’Economia i Empresa del Col·legi d’Economistes i, en virtut del conveni, l’intercanvi d’informació d’activitats, cursos, jornades, seminaris i altres actes serà constant entre les organitzacions.

El conveni, que és renovable i que preveu l’organització d’activitats conjuntes si les dues parts ho consideren necessari, s’ha signat aquest matí a càrrec de la presidenta d’ACRA, Cinta Pascual, i el degà del Col·legi d’Economistes, Joan B. Casas.