Notícies

16 de setembre de 2021

S'aprova l'administració de la tercera dosi de la vacuna a les persones usuàries de residències

Des d'ACRA hem treballat perquè aquesta dosi addicional contra la COVID-19 vagi a parar el més aviat possible a un col·lectiu especialment vulnerable

vacuna noti

El Ministeri de Sanitat i les comunitats autònomes han acordat que es comenci a administrar una dosi addicional de la vacuna contra la COVID-19 a les persones usuàries de les residències de gent gran. Des d’ACRA ens felicitem per aquesta molt bona notícia i esperem que també se’n puguin beneficiar els usuaris d'altres serveis, especialment els de centres de dia i d'ajuda a domicili.

La nostra organització, en cooperació amb la patronal CEAPS, ha treballat a tots els nivells per transmetre que la protecció del benestar de les persones en situació de dependència és i ha de seguir sent una de les prioritats en el marc de la pandèmia. Les vacunes han significat un abans i un després en la lluita contra la COVID-19, i han estat decisives per a la protecció i seguretat d’un col·lectiu especialment vulnerable al virus.

A més, seguim treballant perquè la vacunació d'aquesta dosi addicional es faci extensiva a les persones usuàries d'altres serveis essencials, que també es troben en situació de vulnerabilitat, així com per una vacuna obligatòria pel personal d’atenció a la gent gran i perquè el passaport COVID19 per accedir als centres es converteixi en una realitat.