Notícies

29 de gener de 2024

Reunió institucional amb la Presidenta del Parlament de Catalunya

La Presidenta de l'Associació Catalana de Recursos Assistencials (ACRA), Cinta Pascual s'ha reunit amb la Presidenta del Parlament de Catalunya, Anna Erra. En la trobada institucional s'han exposat els reptes presents al sector de l'atenció a la gent gran i com afrontar-los

foto anna erra acra

Una delegació de la junta directiva encapçalada per la Presidenta d’ACRA, Cinta Pascual, es va reunir divendres, 26 de gener amb la Molt Honorable Presidenta del Parlament de Catalunya, Anna Erra, en el marc d’una trobada institucional que va servir per exposar els principals reptes de present i de futur del sector.

Des d’ACRA vam posar sobre la taula la situació d’infra finançament del sector, la coordinació social i sanitària i la necessitat d’harmonitzar les condicions laborals dels professionals amb els de l’àmbit públic per tal de pal·liar la manca de personal.

També vam defensar que l’Avantprojecte de llei dels instruments de provisió del Sistema Públic de Serveis Socials, que properament arribarà al Parlament per a la seva aprovació, garanteixi la igualtat entre els diferents operadors amb independència de la seva naturalesa jurídica i que reculli la singularitat del sector d’atenció a les persones grans.

Aquesta ha estat la primera reunió d’ACRA amb la Presidenta del Parlament des de la seva arribada al càrrec ara fa vuit mesos.