Notícies

13 de gener de 2022

Reunió institucional amb el Conseller d'Economia i Hisenda

Demanem l’aplicació de l’increment del 3% de les tarifes en residències i centres de dia, actualització prevista en el Conveni GERCAT i acordada amb l’anterior govern, i que ha de servir per incrementar l’import als salaris dels treballadors de residències i de centres de dia

foto conseller economia acra 2022 comunicat

ACRA s'ha reunit aquest matí amb l’Hble Conseller d’Economia i Hisenda de la Generalitat de Catalunya, Sr. Jaume Giró, una primera trobada institucional per demanar l’aplicació de l’increment del 3% de les tarifes en residències i centres de dia, actualització prevista en el Conveni GERCAT i acordada amb l’anterior govern, que ha de servir per incrementar l’import als salaris dels treballadors de residències i de centres de dia afectats pel conveni per l’any 2022.

El Conseller Giró ha assegurat que de forma conjunta amb la Consellera de Drets Socials, Violant Cervera, farà tot el possible per aconseguir que les tarifes del 2022 es vegin incrementades en aquest 3%.

La reunió, a la qual han assistit la Presidenta Cinta Pascual i la Directora General, Montse Llopis, també ha servit per presentar ACRA i explicar la seva representativitat en el sector, així com els principals reptes de present i de futur del nostre àmbit. Per altra banda, també li hem fet saber la importància de mantenir els costos addicionals COVID-19 que es paguen a les residències i centres de dia per seguir atenent a les persones grans de la millor manera possible.