Notícies

5 de juliol de 2019

Reunió d'ACRA amb la Consellera de Salut

La presidenta, Cinta Pascual, i la directora general, Montserrat Llopis, es van reunir amb la Consellera Alba Vergés per exposar els principals reptes i necessitats del sector

foto reunió consellera salut

ACRA es va reunir ahir amb la Consellera de Salut, Alba Vergés, en el marc d'una trobada institucional que va servir per exposar els principals reptes i necessitats del sector. La presidenta, Cinta Pascual, i la directora general, Montse Llopis, van situar la manca de professionals sanitaris, sobretot infermeres, com un del problemes principals que tenen els serveis assistencials, dificultat que també afecta el mateix àmbit de Salut.

Durant la trobada, ACRA va presentar el document "Els reptes de la salut en l'àmbit de les residències de gent gran a Catalunya" i va demanar que les persones usuàries dels centres tinguin el mateix dret a gaudir dels serveis que tindrien a casa seva, com l'accés a oxígen o el programa ECAP.

Tot i la dificultat pressupostària, tant per part d'ACRA com des del Departament de Salut es va coincidir en seguir avançant en aquells temes que serveixin per incrementar el benestar de les persones usuàries dels serveis assistencials.