Notícies

3 d'octubre de 2018

Reprenem les missions empresarials a casa nostra

Els socis d'ACRA podran conèixer aquesta tardor els projectes assistencials de la Residència Vila - Seca (Grup Mutuam) i el Centre de dia Marinada

residencia vila seca mmee casa nostra 2018

ACRA continua amb les missions empresarials a casa nostra mitjançant dues noves experiències que es faran aquesta tardor a la Residència Vila - Seca (Vila - Seca / Tarragonès) i el Centre de dia Marinada (Roda de Berà / Tarragonès). La primera missió es celebrarà el proper dijous 25 d'octubre a la Residència Vila - Seca, del Grup Mutuam, amb la presentació del projecte "Centre multiserveis", la convivència de quatre recursos diferents en un mateix edifici: residència, centre de dia, centre sociosanitari i unitat de rehabilitació física i neurològica de pacients amb dany cerebral. Un mateix model, un mateix equip i un ventall de serveis per cobrir diverses necessitats.

La darrera missió de l'any es farà al Centre de dia Marinada, un servei proper situat en un petit poble del Tarragonès. Serà una magnífica oportunitat per veure un projecte en què la proximitat amb els usuaris i la vinculació amb els serveis municipals configura un segell distintiu.

Les missions empresarials a casa nostra permeten compartir, en exclusiva per als socis d’ACRA, els coneixements, els procediments i els avenços que es duen a terme als centres, a més d’ajudar a fer networking entre els socis.