Proveïdors

Aquí us presentem les empreses amb qui col·laborem i que poden ser-vos d’utilitat per oferir serveis o activitats als vostres centres. Alguns proveïdors disposen de descomptes o condicions avantatjoses pel fet de ser socis d'ACRA.

Cerca els serveis que necessitis

AXA – Apropity Risk Solutions

AXA, companyia de referència en el mercat de les assegurances d'empreses, posa a disposició dels associats a ACRA un producte específicament dissenyat pel sector sociosanitari mitjançant unes cobertures innovadores, així com unes tarifes especials que ens diferencien notablement de la competència.

Aegerus

Quantes vegades ha pensat que hauria d'utilitzar un sistema d'informació integrat per a la gestió del seu centre? Ara amb Aegerus pot implantar i començar a utilitzar-lo en poc més de 10 dies. És un Sistema Multicentre, Multiempresa i Multiusuari que permet gestionar tants centres com es desitgin amb una sola base de dades i complir amb la normativa de LOPD.

Agar assessorament SL

AGAR és una assessoria alimentària que engloba els camps de l'alimentació en totes les seves vessants. Els nostres serveis són: confeccions, revisions i valoracions de menús, servei de dietista extern, servei de gestió de cuina de col·lectivitats, gestió d’al·lèrgens i escandalls. També oferim serveis de formació en matèria de cuina, seguretat alimentària, gestió de cuina i alimentació.

Aggity

Aggity està especialitzada en solucions de software. Un dels més important és GTT - Gestió del Temps de Treball, una eina per gestionar la planificació dels recursos humans en els centres de treball residencials/assistencials. GTT estableix una metodologia que potencia els comandaments i millora la productivitat de l'organització a través de les decisions operatives diàries.

Ambisist

Aramark

Aramark és una empresa líder en serveis per a col·lectivitats. Per a la gent gran, el menjar és un dels moments més especials del dia. Per això els menús que elaborem proporcionen una alimentació completa, equilibrada, variada i atractiva en la seva presentació, amb plats d'elaboració casolana i productes de primera qualitat. Oferim també la gamma de dietes triturades i texturitzades Naturcreme©.

Arquitectura i Accessibilitat

Estudi d’arquitectura, interiorisme i enginyeria. Projectes i Consultoria. Tractament de l’arquitectura i l’equipament interior de forma unitària. Experiència en l’optimització dels recursos disponibles (econòmics, d’espai, constructius, etc.).

Asece Consulting SLP, Advocats-Economistes

Despatx d'advocats de Barcelona especialitzat en l'assessorament laboral a empreses i col.lectius, tant en gestoria laboral (confecció de nòmines, cotitzacions a la Seguretat Social, contractacions..) com en la representació i assistència jurídica a judicis i conciliacions laborals.

Assessoria / Gestoria laboral - contable Geslabor

Preus especials per a socis, amb quotes mensuals de TOT INCLÒS

Assessoria especialitzada en el sector, més de 30 ANYS com a assessors laborals, comptables i jurídics. Gestionem el dia a dia del seu centre, fem contractes de treball, nòmines, acomiadaments, cartes de sanció, judicis davant magistratura de treball, reunions i negociacions amb sindicats, etc. Comptabilitats diàries i mensuals amb assessorament fiscal puntual. Creació de empreses, certificats digitals, etc.

Banc Sabadell

Conveni amb ACRA

Descompte 10% de la quota anual d'ACRA

Banc Sabadell és el quart grup bancari privat espanyol, integrat per diferents bancs, marques, societats filials i societats participades que abasten tots els àmbits del negoci financer. Banc Sabadell vol oferir les millors solucions financeres als seus clients: professionalitat, voluntat de servei i qualitat. Solucions financeres eficients i a la mida dels professionals.

Bufet Vallbé

Advocats laboralistes

Bufete Escura

Busquet Economistes Auditors - Estudi jurídic

Campofrío Food Group

Campofrío Health Care és una línia d’alimentació natural de textura modificada completa, variada i equilibrada, dirigida al sector sociosanitari. Aquesta alimentació es basa en la dieta mediterrània, especialment dissenyada per mantenir, millorar i tractar l’estat nutricional d’usuaris amb problemes de masticació i deglució, al mantenir textures homogènies, amb els gustos i les aromes de sempre.

Construccions Cots y Claret SL

Constructora catalana amb compromís ferm per la feina ben feta i el manteniment de l'ofici. Ens avala una trajectòria, iniciada al 1939, gràcies a l'alta implicació del nostre equip i a la confiança dels clients. Nombroses referències en la construcció d'equipaments sociosanitaris.

Dental Residency

Prestació sanitària odontològica als usuaris de residències i centres de dia. Es realitza una revisió bucodental GRATUÏTA i sense compromís a tots els residents dels centres. El servei es presta als mateixos centres a través de professionals col·legiats i el més avançat material mòbil dental. Més de 450 centres i 25.000 residents atesos a Catalunya avalen el nostre servei.

Eschopi Transformació d´Espais

Condicions avantatjoses pels associats d´ACRA.

Empresa de construcció i rehabilitació centrada en els espais professionals, i especialitzada en despatxos, laboratoris i centres sanitaris. La nostra activitat abasta des de la reforma completa fins a reparacions constructives, impermeabilitzacions, aïllament, reforç estructural, instal·lacions o manteniment, entre d'altres. Tenim una especial cura en la seguretat i la qualitat del servei.

Ferrer & Ojeda

Cobertures exclusives disenyades especificament per a residències i centres de dia: cobertures patrimonials, responsabilitat civil, defensa jurídica i danys personals.

Fiss

Grupo Qualia

Grup Qualia és una corporació empresarial integrada per empreses del sector de serveis a nivell nacional: Qualia Consultoria. Servei de consultoria jurídica de normatives d'obligatori compliment per a empreses (L.O.P.D., P.R.L., L.S.S.I. i Normativa d'Al·lèrgies Alimentàries). Qualia Formació. “Formació Onroom” i “formación in company", segons les necessitats i activitats de cada client.

Igualia

Igualia realitza plans d'igualtat d'oportunitats i formació en igualtat. La nostra experiència ens permet abastar des del disseny i la implantació del pla d'igualtat fins a l'auditoria de control i seguiment, passant per l'elaboració i implantació dels procediments necessaris per a la correcta tramitació de les accions positives.

Map assessorament i serveis SL

Personal extern: Ed. Social, Psicologia, Fisioteràpia, T.O, T.Social, Infermeria. Ass.Sociosanitaris per suplències.
Programes d’activitats adaptats a cada Centre amb les memòries corresponents. Seguiment i avaluació segons Normativa assegurant sempre la màxima qualitat.
Formació de reciclatge bonificable i adaptada a les seves necessitats.
Serveis Certificats amb la ISO 9001:2008.

NHT Asistencial

Nhtasistencial és una empresa d'equipament integral dins del sector geriàtric, especialitzada en residències i centres de dia. Subministrem tant el mobiliari per les habitacions (llits articulats, tauletes de nit, butaques, etc.), com per la resta d'estances (taules menjador, cadires, butaques fixes i relax). Productes fabricats a la UE amb la màxima garantia i comfort per als residents.

PROQUIMIA SA

Fabriquem i comercialitzem especialitats químiques que aporten solucions integrals i progrés en el sector industrial i institucional. L’alt grau d’especialització i la relació qualitat- servei que oferim des de fa més de 45 anys, ens converteix en una de les empreses més ben implantades del nostre país, líders en el sector de la higiene i els tractaments químics industrials.

Selid

Som un centre especial de treball que ofereix un servei de cuina in-situ, flexible, segura i de qualitat contrastada per a tot tipus de residents. Els nostres plans de menús estan basats en la dieta mediterrània, integrant l'alimentació adaptada.

Serunion

Serunion és la companyia líder en el sector de la restauració col·lectiva a Espanya. Serveix 495.000 menús al dia i opera en 3.020 centres de restauració. A més, compta amb una plantilla de més de 20.725 col·laboradors i està present en tots els segments d'activitat a través de les seves divisions: Serunion Educa, Serunion Business&Industry, Serunion Salut, Serunion Mayores, Serunion Vending i Singularis.

Serveis Funeraris de Barcelona-Grup Mémora

Sàpid

OFERTA ALS SOCIS D'ACRA! Obsequi d’un aparell texturitzador per totes les empreses que contractin els serveis de Sàpid. El texturitzador permet realitzar diverses textures i triturats per tal de facilitar la ingesta i millorar la percepció sobre els aliments de les persones amb problemes de deglució.

Més de 25 anys i la satisfacció dels clients avalen la nostra qualitat culinària i de gestió. Cuinem de forma tradicional i amb el sabor de la cuina catalana, amb productes de qualitat, de proximitat i de temporada. Ens agrada que el menjar sigui sàpid, amb tot el seu gust i aroma. La nostra cuina central ens permet oferir serveis de cuina in situ i servei transportat (línia calenta o línia freda)

Tunstall Televida

Umas Mútua d'Assegurances

Mútua especialitzada en dependència. Presentem un programa d’assegurances ajustat a la regulació vigent sobre els centres d’assistència a la dependència. ACRA i UMAS han signat un acord de col·laboració que aportarà als associats condicions avantatjoses en la cobertura, preus o contractes d’assegurances amb la companyia. Aquest conveni també inclou oferir altres assegurances sobre béns particulars de treballadors o col·laboradors dels centres.

Unidad Química SL

Unidad Química és una empresa especialitzada en la fabricació, distribució i venda que neix de la idea de subministrar productes innovadors, funcionals, d'alta qualitat i amb un caràcter diferencial, però sobretot, amb l'objectiu de donar sempre una solució als clients que confien en nosaltres.

Vitaller Arquitectura

Som una empresa amb més de 20 anys d'activitat en el camp del disseny i l'arquitectura, innovant en la millora de la salut de les persones des del principi amb l'objectiu de portar a terme projectes que uneixin la qualitat arquitectònica amb la capacitat de servei als clients, des d'una perspectiva integral del projecte, la construcció i la seva gestió.