Notícies

26 de juny de 2018

Primera reunió ACRA – Conseller El Homrani

Trobada a la seu de l’Associació Catalana de Recursos Assistencials (ACRA) entre el màxim responsable del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies i la junta directiva de l’organització empresarial

visita conseller el homrani ACRA 2018 01

L’Associació Catalana de Recursos Assistencials (ACRA) va mantenir ahir primera trobada oficial amb el nou conseller del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir El Homrani, una reunió de treball a la que van assistir també el Secretari General del Departament, Josep Ginesta, i el Secretari d’Afers Socials i Famílies, Francesc Iglesies. Per part d’ACRA van estar-hi presents la Presidenta, Cinta Pascual, el Vicepresident, Ignasi Aletà, i la Directora General, Montse Llopis.

La reunió, presidida per una bona entesa i cordialitat, va finalitzar amb la voluntat de seguir treballant en un marc de cooperació estable i periòdic en relació a les prioritats i reptes del sector de la dependència i l’atenció a l’adult gran.

La visita del conseller es va produir a la nova seu d’ACRA i va acabar amb una estrena informal de les instal·lacions a la que van assistir una nombrosa representació de socis de l’organització.

Galeria d'imatges