Notícies

11 d'abril de 2022

Presentem la Memòria anual d'ACRA 2021

La publicació recull el més destacat de l'any, marcat per l'arribada de la vacunació contra la COVID-19, així com les accions que ACRA ha dut a terme

memòria noti

Des d'ACRA hem publicat la nostra Memòria anual corresponent a l'any 2021. L'any passat va estar marcat per l'arribada de la vacunació contra la COVID-19, que va ser una fita imprescindible per protegir les persones grans davant la malaltia i un punt d'inflexió en la pandèmia a nivell comunitari.

Aquest document en recull tant l'evolució com totes les accions que des d'ACRA hem dut a terme per acompanyar el sector i garantir-ne tant la sostenibilitat com la qualitat en l'atenció a la gent gran. Accions institucionals, divulgació de coneixement, formació, consultes i assessorament i molts d'altres aspectes.

Estem compromesos amb els socis i el conjunt del sector, així com en la seva millora des de la qualitat, la transparència, el compromís, la diversitat, la independència i el rigor. Precisament, la Memòria constitueix un resum d’aquests valors fundacionals d’ACRA i és així com s’ha d’entendre. Us convidem a llegir-la!

Més informació