Notícies

16 de juny de 2022

Presentem l'Informe Social i Econòmic d'ACRA 2021

El document analitza l’estat del sector d’atenció a la gent gran en situació de dependència a Catalunya dels últims cinc anys, a més d’aportar una visió experta amb les principals tendències socials i econòmiques

El Col·legi d'Economistes acull la presentació de l'Informe

El document s'ha presentat en un acte fet al Col·legi d'Economistes de Catalunya davant d'una destacada selecció de socis d'ACRA. La presentació de l'Informe ha anat a càrrec de Ramon Ramells, membre de la Junta Directiva d’ACRA i president de la Comissió Econòmica d’ACRA. L'acte s'ha tancat amb una taula rodona centrada en la sostenibilitat del model d'atenció a les persones grans en el futur.

ACRA ha presentat aquest matí el seu Informe Social i Econòmic 2021, un document que analitza l’estat del sector d’atenció a la gent gran en situació de dependència a Catalunya.

L’informe, que consta d'un total de 35 pàgines, fa una radiografia a l'estructura poblacional i al procés que les persones segueixen a l'hora d'obtenir una prestació. A més, també incorpora dades de les diferents administracions, així com dades pròpies de tipus econòmic i social, amb un alt nivell de detall i síntesi.

Per últim, s’inclouen les principals conclusions, en base als factos endògens i exògens que s'analitzen al document. Des d'ACRA també hem fet una proposta de mesures que inclou un seguit de recomanacions per donar resposta als reptes i necessitats del sector, a fi d'impulsar-ne el creixement i garantir-ne la sostenibilitat.