Notícies

14 de març de 2019

Participem a la comissió d'estudi de les polítiques per al millorament de la qualitat de vida de la gent gran

La presidenta Cinta Pascual demana que la qualitat de vida de les persones grans es converteixi "en un repte de país per justícia social", a més d'exposar la situació actual de l'atenció a la dependència a Catalunya

comissio gent gran parlament 2019 web

ACRA va participar ahir en la Comissió d'Estudi de les Polítiques per al Millorament de la Qualitat de Vida de la Gent Gran del Parlament de Catalunya. La presidenta Cinta Pascual va demanar que l'atenció a les persones grans s'ha de convertir "en un repte de país per justícia social", a més d'exposar la situació actual de l'atenció a la dependència a Catalunya.

Davant els diputats i les diputades de cada grup polític, Pascual va exposar el posicionament d'ACRA per millorar la qualitat de vida de la gent gran en diversos àmbits, a més de projectar una visió de futur que passi per convertir l'atenció a la dependència en el quart pilar de l'estat del benestar, amb la creació d'una conselleria específica d'Atenció a la Dependència.

Aquesta comissió parlamentària té per objecte "estudiar mesures, polítiques i canvis legislatius per abordar els problemes de la gent gran, analitzar la manera de tractar aquests problemes en altres regions comparables i donar veu al col·lectiu". Durant la sessió d'ahir van prendre-hi part dirigents de sis organitzacions empresarials, entre les quals ACRA.