Notícies

23 de febrer de 2021

Oferim el 7è Tastet de Formació

Presentem, en format webinar pel context actual, la oferta formativa d'ACRA per aquest 2021, amb especial atenció als cursos sobre COVID-19 i les diverses eines per adaptar la formació que oferim a la situació de pandèmia que vivim

7è tastet formació noti

Aquest dimarts 23 de febrer hem ofert el Tastet de Formació, una jornada on hem presentat les diverses novetats formatives d'ACRA per aquest 2021. En aquesta 7a edició ens hem adaptat al context actual i l'hem ofert a través d'un webinar en directe.

Durant la sessió hem explicat la nostra aposta per seguir oferir els millors cursos transversals i sectorials, amb especial atenció a les eines contra la COVID-19 pels professionals de l'atenció a les persones grans i al Campus Virtual d'ACRA com a eina de formació online per donar resposta a les necessitats formatives dels professionals en un context extraordinari com el que ens trobem.

També hem ofert una xerrada on hem posat en valor la formació com una eina imprescindible per assumir els reptes de present i de futur, una realitat que s'ha fet més visible amb l'arribada de la pandèmia. A més, hem fet tastets d'alguns cursos que oferirem al llarg de l'any.

Recupereu el 7è Tastet de Formació