Notícies

4 d'octubre de 2019

Obrim el període de participació de Gent Gran, Gent Artista

Fins al 24 de novembre, els centres i serveis associats a ACRA podran publicar les seves postals de Nadal a través d'una nova plataforma

GGGA 2019

El concurs de postals de Nadal Gent Gran, Gent Artista ha entrat en la fase de participació. A partir d'ara els centres i serveis associats a ACRA ja poden publicar les creacions dels seus usuaris. El termini acaba el proper 24 de novembre, data a partir de la qual s'iniciarà el període de votació.

En la seva 18ª edició, el concurs arriba amb novetats importants. Una d'elles passa per la mecànica de participació: a través del nou portal gentgrangentartista.acra.cat cada servei participant podrà pujar directament fins a dues postals, així com votar les seves preferides pel 'Premi a la postal amb més votació popular'.

Les creacions guanyadores de les altres quatre categories, la postal més creativa, la millor postal de treball artesanal, la millor de treball col·lectiu i la postal amb el missatge de Nadal més entranyable, seran escollides per un jurat format per membres d'ACRA.

Podeu consultar el tríptic i les bases de participació adjunts. Us animem a participar i a fer difusió d'un concurs on la gent gran és l'autèntica protagonista.