Notícies

26 d'agost de 2019

Nova Missió Empresarial a Amsterdam (Països Baixos)

El 19 de setembre visitarem el Dementia Village de Hogeweyk, un projecte innovador orientat a les persones amb demència

MMEE Hogeweyk

Arriba una nova Missió Empresarial d'ACRA. En aquesta ocasió, la jornada se centrarà en la visita del Dementia Village de Hogeweyk, a Amsterdam (Països Baixos), el proper dijous 19 de setembre.

El projecte, impulsat per Dementia Village Architects, planteja de forma innovadora un conjunt de cases on els usuaris, pacients de demència, prenen les seves pròpies decisions cada dia convivint en un entorn de poble, en contraposició amb el model de residència convencional.

En la visita podrem explorar aquest poble i conèixer aquest nou concepte en el dia a dia d’aquestes persones. El viatge està especialment recomanat per a tots aquells professionals de la gestió, gerents i directors de centres interessats en l’atenció centrada en la persona en residències, centres de dia i altres recursos assistencials.

Les places estan reservades per a les entitats associades a ACRA, que podran formalitzar la seva inscripció i consultar el programa complet de la jornada a través dels documents que s'adjunten a continuació.