Notícies

29 d'agost de 2018

Nova convocatòria dels Premis ACRA

Els guardons distingeixen el talent, la creativitat i l’esforç dels professionals dels serveis assistencials. Són una plataforma de reconeixement a la millora i a la innovació existent en el sector. Es poden presentar projectes fins al 9 de novembre de 2018.

 

 
logo nou premis acra digital
Nova imatge pels Premis

Els Premis ACRA renoven la seva imatge amb un logo (veure imatge superior) plenament ajustat a la nova identitat corporativa de l'organització, que recentment s'ha actualitzat. La tipografia i els colors corporatius configuren una imatge en què s'inclou, com a novetat, l'any de la celebració dels guardons.

Hem convocat la 16a edició dels Premis ACRA per a la millora del benestar i la qualitat de vida de les persones, uns guardons de referència en el sector de l’assistència a les persones grans.

Els Premis ACRA distingeixen el talent, la creativitat i l’esforç dels professionals dels serveis assistencials. Per tant, amb aquesta convocatòria volem oferir una plataforma de reconeixement a la millora, la innovació i les aportacions professionals en l’atenció a la gent gran i donar a conèixer aquells professionals i entitats que aposten per l’excel·lència assistencial.

Es poden presentar projectes fins al divendres 9 de novembre de 2018 en les categories següents:

- Premi ACRA a la Millora de la qualitat en l’atenció a la dependència i promoció de l’autonomia personal.

- Premi ACRA a la Innovació en l’atenció a la dependència i promoció de l’autonomia personal.

- Premi ACRA a la Millor trajectòria i aportació professional en l’atenció a la dependència i promoció en l’autonomia personal.

Els premis es donaran a conèixer i es lliuraran el proper dimecres 28 de novembre de 2018 en un acte públic.