Notícies

7 d'octubre de 2020

La Jornada ACP i els Premis ACRA s'uniran en una mateixa data

Els dos esdeveniments principals d'ACRA convergiran en un acte que es podrà seguir en streaming el proper 25 de novembre

noti acp premis

La Jornada ACP i els Premis ACRA, els dos esdeveniments més importants de l'any, es trobaran per primera vegada en una única data, que estarà marcada per l'impacte de la COVID-19 al sector i que servirà per compartir reflexions i aprofundir en el futur de l'atenció a la gent gran en el marc de la pandèmia.

La Jornada ACP serà la protagonista a l'inici del dia. La sisena edició porta per títol "El model d'ACP en el món COVID" i estarà centrada en l'aplicació i la gestió del model d'Atenció Centrada en la Persona en el context actual de l'epidèmia per COVID-19, que ha canviat les dinàmiques de l'atenció a les persones grans.

Pel que fa als Premis ACRA, no es presentaran propostes ni candidats als guardons, sinó que s'entregaran uns premis especials, d'acord amb la situació viscuda pel sector des del passat mes de març, i que donarem a conèixer en les properes setmanes.

La jornada es podrà seguir via 'streaming', atenent a la situació actual i a les restriccions aplicades en el context de la pandèmia.