Notícies

13 de juliol de 2009

La FATEC presenta un llibre sobre els maltractaments econòmico-financers a la gent gran

L'obra recull els resultats d'un projecte transnacional i intergeneracional realitzat amb la participació de la FATEC, dintre del programa europeu Daphne II

La Federació d'Associacions de Gent Gran de Catalunya (FATEC) acaba d'editar el llibre 'Investigació sobre els maltractaments econòmico-financers a les persones grans'. Aquesta obra, que compta amb un pròleg de la consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, recull els resultats d'un projecte transnacional i intergeneracional realitzat amb la participació de la FATEC, dintre del programa europeu Daphne II.

Es tracta d'un document únic pel seu contingut, doncs fins el moment no es disposava de dades fiables i contrastades sobre aquesta problemàtica que roman oculta per a gran part de la societat.

Una problemàtica que, a causa de la seva gravetat, és important que sigui coneguda i serveixi per a conscienciar a administracions i professionals que puguin incidir en la seva resolució, com per exemple advocats, notaris, psicòlegs i sociòlegs, jutges, fiscals, forces de seguretat, metges i personal sanitari, així com totes les persones que treballen en els serveis socials.