Notícies

20 d'abril de 2021

L'assemblea de socis d'ACRA aprova els comptes del 2021

La reunió, que s'ha fet en format virtual, també ha servit per donar el vistiplau a la memòria de gestió del 2020 i al programa de treball d’enguany

assemblea 2021 noti

L'assemblea anual de socis d'ACRA ha aprovat els comptes del 2020, així com el pressupost d'aquest 2021. Ha estat en una trobada virtual on els associats també han donat llum verda a la memòria de gestió del 2020 i al programa de treball d'enguany.

Durant l'assemblea ordinària s'ha informat de la relació d'altes i baixes de socis corresponent a l'any passat, que es manté en positiu tot i les dificultats que la COVID-19 ha generat a molts centres i serveis i demostra la importància del paper d'ACRA com a agent clau per la sostenibilitat del sector i representació dels associats. 16 noves entitats s'hi han adherit, que representen 37 serveis i 963 places noves.

La sessió d'enguany ha comptat, a més, amb una conferència de Directora General de l'Autonomia Personal i la Discapacitat de la Generalitat de Catalunya, Aina Plaza. Plaza ha detallat els reptes que ha d'assumir properament el sector i les possibles línies d'avenç per les residències atenent al context inèdit en què ens trobem.

L'assemblea extraordinària ha tancat la jornada amb la ratificació de bona part dels membres que han format part de la Junta Directiva d'ACRA, així com la presentació i l'aprovació de les noves incorporacions.