Notícies

21 de maig de 2021

Jornada virtual de portes obertes a residències i centres de dia

21 centres mostraran el 5 de juny els serveis que ofereixen, les mesures anti pandèmia i una passejada digital per les instal·lacions

portes obertes noti

ACRA ha organitzat una jornada virtual de portes obertes de les residències i centres de dia associats. L’objectiu principal d’aquesta jornada és apropar-se als potencials usuaris i les seves famílies en un context de post pandèmia on els equipaments han aconseguit capgirar la incidència de la COVID-19. 

En aquests moments, les residències i centres de dia per a gent gran sóels espais més segurs del país, llocs segurs de convivència gràcies a la vacunació i tots els esforços esmerçats per tenir cura de les persones”, explica Cinta Pascual, Presidenta d’ACRA. Avui, el 98% de les residències i centres de dia per a la gent gran no tenen cap cas de COVID-19 i el 93% dels residents estan vacunats. Malgrat aquestes xifres, els nous usuaris i els seus familiars encara no poden visitar físicament els centres per veure’ls de primera mà abans de l’ingrés perquè la normativa no ho permet. 

Davant d’aquesta realitat, hem impulsat una jornada virtual de portes obertes per tal que els usuaris i els familiars que ho desitgin coneguin de primera mà les residències i centres de dia associats. 

La jornada es durà a terme el proper dissabte 5 de juny i comptarà amb la participació de vint-i-una residències i centres de dia associats. Cadascun d’aquests centres oferirà una visita virtual en la qual els assistents rebran informació sobre els serveis que s’ofereixen, les mesures anti-covid que apliquen i la seva afectació en usuaris i familiars. La jornada també inclou una passejada virtual per les instal·lacions i un temps destinats a resoldre possibles dubtes i preguntes dels participants. Per participar en aquesta jornada cal inscriure’s al web https://estempreparats.cat/portes-obertes/