Notícies

18 de març de 2016

Jornada de visibilització de la prescripció infermera

El proper 7 d'abril Cuidar-te sense barreres mostrarà tot allò que el col·lectiu fa pel ciutadà i que queda afectat pel Reial Decret

web infermeres

La comissió de crisi de la prescripció infermera ha convocat el dijous 7 d’abril a Barcelona una jornada de visibilització per donar a conèixer entre l’opinió pública la importància de seguir prescrivint com fins ara.

Cuidar-te sense barreres és el nom d’una jornada en què el col·lectiu d’infermeres mostrarà, amb missatges, tot allò que fa pel ciutadà i que queda afectat pel Reial Decret de la prescripció infermera. La jornada anirà de la Catedral a la Plaça de Sant Jaume i es preveu multitudinària.

Des d’ACRA donem suport al col·lectiu d’infermeres. Ens hem adherit al Manifest sobre la prescripció infermera a Catalunya, que vol alertar a la Generalitat de Catalunya i al Parlament de la greu crisi generada en l’atenció sanitària del nostre país arran de la publicació del Reial decret 954/2015, de 23 d’octubre, pel qual es regula la indicació, ús i autorització de dispensació de medicaments i productes sanitaris d’ús humà per part dels infermers.

El document té el suport de 52 organitzacions, des de col·legis oficials d’infermeres fins a entitats socials i sanitàries passant per facultats i escoles universitàries, així com associacions i societats científiques d’infermeres i sindicats i associacions professionals.