Notícies

5 d'octubre de 2018

Inscripcions exhaurides per la 4a Jornada ACP, que comptarà amb 340 participants

S'obre una llista d'espera i des d'ACRA estudiarem la difusió de l'esdeveniment mitjançant canals alternatius si existeix una demanda suficient

jornada acp 2018 infoacra 2 col

Inscripcions tancades per la Jornada en ACP d'ACRA. L'esdeveniment ha aixecat un gran interès entre els socis i la resta del sector, que el proper 18 d'octubre ompliran l'Auditori Telefónica de Barcelona en una quarta edició que compta amb un programa important, amb ponents reconeguts com Albert Esteve, director del centre d'estudis demogràfics de la UAB, i Genís Roca, president de Roca Salvatella i un dels majors experts en transformació digital del país; debats oberts amb professionals que abordaran reptes de present i de futur pel sector; presentació d'experiències i bones pràctiques en relació a l'ACP, i un resum de les darreres missions empresarials d'ACRA. També s'ha de destacar la potenciació de la participació del públic amb un nou mecanisme de televotació.

Per altra banda, des d'ACRA hem obert una llista d'espera per si hi ha baixes d'última hora entre els inscrits a la jornada, i ja estem estudiant la difusió de l'esdeveniment mitjançant canals de comunicació alternatius si existeix una demanda suficient.