Històric 2016

2a Jornada ACP

Cap on va l'atenció? Situació actual i tendències de futur. Vine i descobreix: experiències en intervenció, experiències en gestió, anàlisi i debat, 1a Viquimarató en ACP, speaker corner, espai per a pòsters, punt de trobada... amb els millors experts i els professionals més innovadors. 

Més informació

Contractació laboral i jornades

Contractes indefinits i temporals (eventuals, obres i serveis, interinitat). Jornades completes i parcials. Registre de jornades i la seva problemàtica actual. 

Més informació

 

Rendibilitzem els centres de dia

Jornada per analitzar les claus de la prestació del servei en les diferents modalitats existents, des de la tendència cap a nous models fins a l’aplicació de noves tecnologies, passant per la qualitat i la innovació.

Més informació

 

Decret 205/2015

Expliquem i analitzem el Decret 205/2015 un mes després de la seva entrada en vigor amb l'anàlisi d'un expert.

Més informació

 

Aplicació mòbil GerApp

GerApp és una aplicació mòbil que millora la comunicació entre els familiars i la residència i, per tant, la qualitat de vida de la gent gran.

Més informació

 

Novetats fiscals 2016

Sessió informativa dirigida als socis per explicar les novetats fiscals del 2016. Els continguts, adreçats a directors i responsables de centres, es basen en IRPF, IS, IVA, Llei general tributària i altres mesures d'interès.

Més informació

 

Tastet de formació

La formació és essencial per aconseguir la millora contínua en les organitzacions i des d’ACRA us acompanyem a programar les vostres activitats anuals. Us convidem a tastar la formació del catàleg d’aquest any.

Més informació

 

Recursos Humans - Calendari laboral

Atès que properament les empreses hauran d'elaborar els calendaris de l'any 2016, des d’ACRA hem programat els següents tallers dirigits per l’advocada i assessora d’ACRA Elisabeth Navarro.

Més informació