Notícies

19 de desembre de 2019

Guardonem les millors postals de Gent Gran, Gent Artista

Els cinc guanyadors i guanyadores de la 18a edició del concurs reben els premis en un acte molt emotiu celebrat a la seu d'ACRA

Un concurs cada cop més especial

Gent Gran, Gent Artista ha arribat a la majoria d'edat. Les 18 edicions demostren l'èxit d'un dels projectes amb més caliu, i les 268 postals que hi han participat són una prova del paper important de la gent gran, així com la seva capacitat creativa. Aquest any s'han concedit 10 premis, incloent el de la postal amb més votació popular, on la guanyadora ha aconseguit fins a 249 vots.

Més d'una vintena de persones van participar ahir de l'entrega de guardons del concurs Gent Gran, Gent Artista. Els guanyadors, acompanyats de familiars i de representants, van recollir les distincions, corresponents als primers premis de l'edició d'enguany.

En l'acte, que es va dur a terme a la seu d'ACRA, es van projectar les postals premiades, "Enllumena't", "L'arbre de Nadal""Llar i estels" i "Carta als Reis Mags d'Orient", a més del missatge nadalenc més entranyable.

Una cerimònia on, igual que durant tot el concurs, la gent gran va ser l'autèntica protagonista, i que ha servit per tancar la 18a edició.

 

Galeria d'imatges