Notícies

11 d'abril de 2024

Gràcies per participar en la 2a lectura del manifest per a l'equiparació salarial!

Un cop més, els centres i serveis s'han unit a la reivindicació unitària per equiparar els salaris sota el lema "Mateixa feina, mateix salari"

La segona lectura unitària del Manifest per a l’equiparació salarial dels professionals ha comptat de nou amb l'exitosa participació dels centres i serveis assistencials sota el lema #MateixaFeinaMateixSalari.

Una nova jornada de reivindicació solidària d'un sector que continua demanant l'equiparació dels salaris del personal de forma unida i coordinada, que compta amb el suport de les treballadores i treballadors, direccions, famílies i persones usuàries.

Des d'ACRA valorem molt positivament la coordinació i cooperació de tots i totes que heu participat en la lectura i us agraïm que seguiu actuant per canviar el sector de l'atenció a les persones.

En aquesta notícia, trobareu un recull dels actes de suport dels associats d’ACRA a les xarxes socials, així com altres imatges que ens han arribat per correu electrònic. Si no us hi trobeu, feu-nos arribar les vostres fotos i vídeos a comunicacio2@acra.cat i properament les penjarem a les xarxes socials.

Us recordem que per tal de fer ressò de la reivindicació, cada dimecres us animem a fer una lectura del Manifest a les portes del vostre centre fins que se celebrin les eleccions del 12 de maig.

Gràcies per la vostra participació!

Galeria d'imatges