Notícies

16 d'octubre de 2023

Gent Gran, Gent Artista: obrim el període de participació! Ja podeu penjar les postals

La 22a edició del concurs de postals de Nadal per a entitats associades estrena la categoria "Millor postal en família i/o comunitat" per promoure l'obertura dels serveis a famílies i comunitats.

El 22è concurs d'ACRA de postals de Nadal obre el seu període de participació! Un any més, Gent Gran Gent Artista acollirà les creacions nadalenques dels usuaris de tots els centres associats a ACRA. D'entre totes les participacions rebudes, atorgarem cinc premis a les següents categories:

  • Premi a la postal més creativa.
  • Premi a la millor postal de treball artesanal.
  • Premi a la millor postal en família i/o en comunitat
  • Premi a la postal amb més votació popular.
  • Premi al missatge nadalenc més entranyable.

En aquesta nova edició, estrenem la categoria a la millor postal en família i/o comunitat, perquè des d'ACRA volem promoure l'obertura dels serveis a les famílies i a la comunitat. Al final del comunicat trobareu un document específic que us explicarà com participar en aquesta nova categoria!

Podeu enviar les postals a través del web gentgrangentartista.acra.cat i compartir-les amb qui vulgueu. També us animem a compartir el procés de creació, tot mostrant els vostres usuaris com els grans protagonistes del concurs. Només cal que pengeu fotos i vídeos a les vostres xarxes socials utilitzant l'etiqueta #GGGA23 i mencionant a @acragentgran. Nosaltres farem difusió de les vostres publicacions.

A la imatge superior podeu consultar la mecànica de participació.

Comptem amb els centres associats i amb les postals dels usuaris i usuàries per fer que aquesta edició del concurs reflecteixi els valors de comunitat que volem transmetre.