Notícies

26 de novembre de 2018

Francesc Puig, Premi ACRA a la millor trajectòria professional

Implicat en les successives juntes directives d'ACRA ocupant càrrecs de responsabilitat, l'anàlisi, rigor, professionalitat, coherència i visió mostrades l'han convertit en un dels directius més reconeguts i estimats entre els companys

francesc puig premis acra 2018

El Sr. Francesc Puig i Ustrell és el guanyador del Premi ACRA 2018 a la millor trajectòria professional per la seva contribució al creixement i la consolidació d'ACRA i del sector de la dependència.

Puig ha desenvolupat tota la carrera professional a Mútua Terrassa durant quaranta-dos anys, vint-i-cinc dels quals com a gerent de la Fundació Vallparadís fins a la seva jubilació, ara fa un any i mig. Com a gerent va ampliar la cartera de serveis de la Fundació, augmentant-ne el prestigi, a més de col·laborar intensament amb les patronals del sector davant les administracions i els ens socials.

Puig també ha tingut un paper determinant a ACRA pràcticament des de la seva creació. Implicat en les successives juntes directives ocupant càrrecs de responsabilitat, l'anàlisi, rigor, professionalitat, coherència i visió mostrades l'han convertit en un dels directius més reconeguts i estimats entre els companys.

Per tot això se'l reconeix amb aquest guardó, que culmina tota una vida dedicada a oferir el millor servei possible a les persones grans, i que rebrà el proper dimecres 28 de novembre a la gala dels Premis ACRA.