Notícies

24 d'octubre de 2022

Estrenem el primer episodi de L'Edat de l'Oblit, el nou podcast d'ACRA

“Persones grans i sexe” compta com a convidat amb el Catedràtic de Psicologia Evolutiva de la Universitat de Barcelona (UB), en Feliciano Villar, que explicarà a la Candela Figueras, conductora del podcast, quin paper juga el sexe entre les persones d’edat més avançada

feliciano villar creativitat comunicat podcast

ACRA ha estrenat avui el primer episodi de "L’Edat de l’Oblit", un nou podcast conjunt amb la Unión de Entidades i el suport del Departament de Drets Socials per combatre els tabús i els prejudicis existents contra la gent gran.

“Persones grans i sexe” compta com a convidat amb el Catedràtic de Psicologia Evolutiva de la Universitat de Barcelona (UB), en Feliciano Villar, que explicarà a la Candela Figueras, conductora del podcast, quin paper juga el sexe entre les persones d’edat més avançada.

El podcast, a més, també dona veu a gent del carrer, i a protagonistes del nostre sector: la usuària d’una residència, el familiar d’un centre i una professional d’atenció directa. Des d'ACRA creiem que és un producte rigorós i innovador que desfà estereotips i que contribuirà millorar la imatge del sector.

Trobareu el primer episodi de "L'Edat de l'Oblit" a Apple music, Ivoox i Spotify. I recordeu! Cada dilluns anirem publicant un nou episodi.