Notícies

12 de maig de 2020

Estrenem el Campus Virtual d'ACRA

Impulsem una plataforma de formació en línia que inclou des d'una aula virtual per a cursos en temps real fins a espais de teleformació amb diversos recursos per als alumnes

Atenent la situació actual d'excepcionalitat que es viu a causa del coronavirus, que impedeix la formació presencial, i per refermar l'aposta per la qualitat dels professionals tot i aquest context, ACRA ha creat el nou Campus Virtual. Es tracta d'una plataforma d'aprenentatge online que funcionarà a través de dues modalitats formatives.

Per una banda, s'habilita l'aula virtual, un espai de formació en temps real on els alumnes podran seguir en directe l'acció formativa, interactuar en temps real amb el formador, així com intercanviar opinions i coneixements mitjançant un sistema de videoconferència àgil i personalitzat.

El Campus Virtual també compta amb un espai de teleformació en diferit, on cada alumne disposarà d'un espai propi i personalitzat amb la informació bàsica de l'acció formativa a la que s'hagi inscrit (temari, exàmens, avaluació, tutories, comunicacions periòdiques amb informació relativa del curs, agenda...).

Properament informarem dels cursos, la inscripció als quals es podrà fer a través del web d'ACRA. Per a qualsevol dubte podeu contactar amb ACRA Formació als telèfons 93 241 78 40 i 93 414 11 51.