Notícies

3 de juliol de 2019

Es publica l'informe "Atenció sociosanitària 2030"

El document ha sigut elaborat per l'European Ageing Network (EAN) i traduït i editat al català per ACRA. L'EAN és una organització supranacional present a 27 països que aplega més de 10.000 proveïdors d'atenció a tot el continent europeu

Logo EAN 2019 png 3

S'ha publicat recentment el document "Long term care 2030", un informe de posicionament que explica la situació en què es troben els serveis socials a Europa i els reptes de futur que esperen al sector social i sanitari durant les properes dècades.

El document ha sigut elaborat per l'European Ageing Network (EAN) i traduït i editat al català per ACRA. L'EAN és una organització supranacional present a 27 països que aplega més de 10.000 proveïdors d'atenció a tot el continent europeu. Els membres representen tots els tipus d'organitzacions i persones que treballen per a la gent gran i tots els tipus de propietat, incloent-hi organitzacions amb i sense ànim de lucre i governamentals. La visió i la missió que tenen és millorar la qualitat de vida per a la gent gran i ajudar-la perquè cada dia sigui un dia millor amb habitatge, serveis i atenció d'alta qualitat.