Notícies

22 de desembre de 2021

Entreguem els Premis Gent Gran Gent Artista 2021

Atesa la situació de pandèmia, celebrem per videoconferència un acte commemoratiu i de reconeixement a les persones usuàries i als professionals dels centres

GGGA 2021 entrega premis

Avui hem celebrat un dels actes més entranyables amb l’entrega de premis del concurs de postals de Nadal Gent Gran Gent Artista. Atesa la situació de pandèmia, l’acte s’ha fet per videoconferència amb els centres premiats i les persones usuàries guanyadores, que han pogut fer un breu agraïment i rebre un doble obsequi per part d’ACRA: un marc commemoratiu amb la seva postal guanyadora, i un joc de colors per seguir millorant les seves innegables qualitats artístiques.

La directora general d’ACRA, Montserrat Llopis, ha agraït als participants i als professionals dels centres la seva “implicació i qualitat artística envers un concurs plenament consolidat i que amb el pas del temps ha esdevingut un dels projectes més estimats per part dels socis”.

Amb l’acte d’avui es tanca la 20a edició del concurs, que ha recuperat la força i el dinamisme tot i la complicada situació actual. Un total de 223 postals han optat a algun dels guardons, dividits en diferents categories. Finalment, el quadre de guanyadors queda com segueix:

 

Categoria Postal més creativa

1r premi - Felisa Conchello
Anthurium Serveis

2n premi - Victoria Figueras Giralt
Fundació Pere Badia

3r premi - Filomena Majoral i Isabel Bucar
Sant Gervasi Residencial

 

Categoria Millor treball artesanal

1r premi - Antoni Vergara Orihuela
Fundació Aymar i Puig

2n premi - Miquel Palau
Fundació Casa Asil de Sant Andreu de Palomar

3r premi - Dolors Torras
Residència Sant Andreu

 

Categoria Millor treball col·lectiu

1r premi - Álvaro Cid Idiarte, Josefa Perpiñá Castells i Xavier Rius Armengou
Residència d'Avis d'Amposta

2n premi - Amparo Miquel Font, Teresa Meix Abelló i Angelina Cabrera Padilla
Residència L'Onada Riudoms

3r premi  - Inès Pavón, Magda Horta, Mª Rosa Ogaya, Martí Adroher, Núria Fàbrega, Dolors Pedragós, Montserrat Roura, Cinta Llorenç, Francisca Pons i Angelina Saballs.
Residència i centre de dia Els Pins

 

Categoria Postal amb més votació popular

1r premi - Rita Pla Bertrán, Ramona Domingo López, Encarnación Román Jiménez, María Ibáñez López, Dolores Tejera Argüelles, Luisa Gracia Carrey, María Ordóñez Ordóñez, Rosario Gallego Cera.
Residència i centre de dia Fundació Santa Eulàlia

 

Categoria Missatge nadalenc més entranyable

1r premi - El nostre major desig és la vostra felicitat. Bones festes!

Carme Falcó, Rosa Salat, Rosa Pallarés, Lucía López, Isabel Admetlla, Carmen Bosch, Manel Roca, Àngel Moreno, Pedro Mira, Chelo Díaz, Amparo Sanleandro, Conxita Puigredon, Ramona Gran, Carlos Gran, Alfonso Calpe, Josep Mª González, Mª rosa Comabella, Jaume Cabecerans, Montse Villanueva, Pepita Carrió, Mercè Paronella, Antonio Torres, Concha Bravo, Lluïsa Esteban i Conxita Peret.
Centre Geriàtric del Pirineu