Notícies

19 de novembre de 2021

Els Premis ACRA recuperen la presencialitat en una gala participativa i de reivindicació del sector

Es reconeix la trajectòria de la Dra. Magda Campins i els millors projectes en millora de la qualitat i innovació davant un auditori amb més de 200 persones 

ACRA va celebrar ahir els 19ns Premis ACRA per a la millora del benestar i la qualitat de vida, una edició marcada per la recuperació de la presencialitat després de la pandèmia i pel reconeixement a la Dra. Magda Campins per la seva tasca enfront la COVID-19 i per la cooperació amb el sector d’atenció a la gent gran. Han assistit a la gala unes 200 persones, encapçalades per l’Honorable Consellera de Drets Socials, Violant Cervera, i la Presidenta d’ACRA, Cinta Pascual.

La gala d’enguany possiblement hagi estat una de les més participatives que es recordin, amb l’actor Quim Masferrer actuant com a mestre de cerimònies, interactuant amb un públic format per professionals del sector que han omplert bona part de l’auditori del Cosmocaixa. Va ser un espai de reivindicació del sector i de les figures professionals que en formen part al llarg de tota la gala. 

Em sento molt orgullosa d’aquest sector i vull felicitar els seus professionals, totes les persones que en formem part”, va explicar Cinta Pascual en el discurs de benvinguda. La presidenta d’ACRA va recordar els pitjors dies de la pandèmia, però també va parlar de futur, de l’imprescindible cooperació amb les administracions i de la necessitat que hi hagi una major coordinació sociosanitària per atendre millor la gent gran que té dependència.

El Premi ACRA a la millora de la qualitat ha estat pel projecte titulat “L’essència de les activitats”, a càrrec de la Residència Sigma Salud, una transformació de les activitats residencials mitjançant la participació activa d’usuaris, treballadors i famílies. 

Per altra banda, el Premi ACRA a la innovació ha anat a parar al projecte “En Bici Sense Edat: El dret a sentir el vent a la cara”, realitzat per l’Associació en bici sense edat, un programa de voluntariat social consistent en passejades en tricicles adaptats per a persones grans

Els Premis en imatges
Més informació