Notícies

30 de setembre de 2020

Els centres associats a ACRA ofereixen webinars per a familiars d'usuaris

Les sessions tenen per objectiu explicar com afecta la COVID-19 a les persones grans, així com les decisions que s'han pres a fi de protegir els usuaris, i transmetreque els centres són llocs segurs

Els centres associats a ACRA ofereixen el webinar "Com afecta la COVID-19 a la gent gran". Es tracta d'un seminari web dedicat als familiars dels usuaris que viuen en centres residencials. Es tracta d'un col·lectiu que ha viscut amb preocupació els mesos més difícils de la pandèmia, pels riscos que comporta el coronavirus en la salut de les persones que estimen.

En aquest sentit, el webinar té per objectiu explicar als familiars dels residents en què consisteix aquest virus, el per què de les decisions que s'han pres a fi de protegir els usuaris, i transmetre'ls que els centres són llocs segurs.

El seminari, que s'emetrà en directe en diverses sessions tant en català com en castellà, servirà per resoldre dubtes i generar interacció amb els familiars dels usuaris dels centres residencials. L'impartirà el Dr. Toni Andreu, metge especialista en bioquímica i genètica que va formar part del comitè de crisi de l’ebola juntament amb el Dr. Fernando Simón i que actualment ocupa el càrrec de Director d’Estratègia d’ACRA, lloc des d’on ha assessorat al Departament de Salut en la gestió de la crisi del coronavirus en l’àmbit de les residències.