Notícies

6 de setembre de 2018

Els assistents a la jornada ACP participaran dels debats oberts mitjançant un sistema de votació electrònica

La 4a Jornada ACP fomentarà la participació dels assistents mitjançant un sistema de votació electrònica que s'activarà durant els dos debats oberts. L'opinió del públic servirà per orientar els temes dels col·loquis, "La persona en el centre de l'atenció" i "Reptes en la implementació del model d'ACP, parlem d'inspeccions"

participacio public jornada acp 2015 infoacra

Participació i reflexió. Aquests són dos dels eixos sobre els quals pivotarà la nova edició de la Jornada ACP d'ACRA que es celebrarà a Barcelona el proper 18 d'octubre. L'objectiu és aconseguir un debat viu i d'interès amb protagonistes tant a les taules de debat com entre el públic. És per això que s'ha previst un sistema de votació electrònica que permetrà a l'instant conèixer l'opinió del públic assistent respecte diversos temes dels dos debats oberts previstos en el programa.

El primer debat porta per títol "La persona en el centre de l'atenció", amb la presència de professionals vinculats amb el sector de l'atenció a la gent gran: Josep Carné, president de FATEC; Ana Urrutia, directora de la Fundación Cuidados Dignos; Cristina Nadal, directora general de planificació del Departament de Salut, i el president de la Fundació 26 D, Federico Armenteros, entitat que properament obrirà el primer centre residencial d'Espanya especialitzat en el col·lectiu LGTBI.

En contrast amb el primer debat, el segon s'ocuparà d'un tema d'actualitat permanent com les inspeccions als serveis residencials. El rigor i la pluralitat presidiran un col·loqui amb representants de l'administració (Francesc Iglesies, secretari d'Afers Socials i Famílies), professionals del sector (Patricia Cendrós, directora de la residència La Ginesta, i Cinta Pascual, directora general de l'Onada Serveis) i experts jurídics (Josep Maria Barcelona, assessor jurídic d'ACRA, i Josep de Martí, llicenciat en Dret)