Notícies

27 de maig de 2020

El retrobament entre residents i familiars després del confinament

Acompanyem els mitjans de comunicació a mostrar com usuaris de les residències i els seus familiars s'han vist per primer cop gràcies als avenços de la desescalada

El pas a la Fase 2 de la desescalada per part d'algunes regions sanitàries de Catalunya, sumat al fet que l'impacte de la COVID-19 a les residències ha minvat considerablement, ha fet que es puguin reactivar les visites als centres.

Uns retrobaments molt esperats entre usuaris i els seus familiars i amics, que s'espera que ben aviat es pugui estendre a tot el territori. Hem acompanyat els mitjans de comunicació a assistir a aquest moment tan emotiu per fer consciència de la importància d'aquest contacte després dels dies tan durs que han viscut les persones grans que viuen a les residències, així com els professionals que n'han tingut cura al llarg d'aquesta pandèmia.

Des d'ACRA hem participat activament en el procés de desescalada pel que fa als serveis d'atenció a la gent gran, a fi de garantir que comptin amb les millors garanties i qualitat de vida tot i la complicada situació viscuda.