Notícies

15 de juny de 2020

El retrobament entre residents i familiars, als mitjans

Catalunya Ràdio acompanya el familiar d'un usuari de residència per explicar com s'estan produint les visites en el marc de la desescalada

Poc a poc es reprenen les visites en els diversos centres residencials de Catalunya, un cop el territori es troba com a mínim a la fase 2 de la desescalada. En aquest sentit, els mitjans de comunicació es fan ressò de com s'estan produint aquests retrobaments entre usuaris i els seus familiars.

Catalunya Ràdio recull el testimoni d'en Jaume, resident de 90 anys a la Residència Vapor Gran de la Fundació Vallparadís (Mútua de Terrassa), associada a ACRA, que rep la visita del seu nebot, una situació que s'està produint en els centres del territori, sempre seguint unes estrictes normes d'higiene i prevenció.

La presidenta d'ACRA, Cinta Pascual, apunta que tot i la bona notícia que suposa el retorn de les visites, també s'ha d'acompanyar d'un protocol segur un cop acabi l'estat d'alarma: "Necessitem que Salut pública conegui els nostres centres i que els visiti per saber com funcionarem en aquesta normalitat".