Notícies

9 d'octubre de 2015

El camí a l’excel·lència de la Residència Geriàtrica Montsacopa

Gran acceptació entre els socis assistents a la missió empresarial del projecte d’acreditació de qualitat mitjançant els estàndards de la Joint Commission International

montsacopa02

Converteix-te en centre amfitrió!

Vols compartir amb altres socis d’ACRA els teus coneixements? Vols compartir els procediments que utilitzes? Vols compartir les singularitats del teu centre? Vols visitar altres serveis assistencials? Vols fer networking amb altres socis d’ACRA? Estem buscant centres amfitrions que vulguin mostrar el seu projecte als socis d’ACRA. Apunta’t aquí.

Molt bona acollida de la Missió empresarial celebrada ahir a la Residència Geriàtrica Montsacopa d’Olot, que va servir per conèixer la implantació i el desenvolupament d’un projecte d’acreditació de qualitat mitjançant els estàndards de la Joint Commission International.

Davant de 34 socis d’ACRA, el director general del centre, Salvador Vila, va explicar la implantació d’un projecte que ja porta deu anys de recorregut i que ha situat l’entitat en el camí de l’excel·lència mitjançant un seguit de protocols i procediments que han millorat molt la seguretat del centre i, al mateix temps, el benestar dels usuaris. L’aplicació dels estàndards de la Joint Comission International ha minimitzat els riscos laborals i s’ha implantat en totes les àrees de l’organització.

La Residència Geriàtrica Montsacopa celebra enguany el seu 20è aniversari i el proper 20 de novembre celebrarà una jornada que porta per títol Qualitat de vida i atenció centrada en la persona. La residència Montsacopa compta amb 101 places de residència assistida i forma part d’una entitat que funciona com una plataforma de serveis amb centre de dia, ajuda a domicili i un servei d’àpats a domicili que compta amb una gran acceptació. Precisament, la tècnica de la cuina freda va ser un dels elements que van captar més interès entre els assistents.

Galeria d'imatges