Donacions a centres de gent gran

El nostre agraïment per a les entitats i particulars que en el marc de la pandèmia per coronavirus han fet les següents donacions a centres d'atenció a les persones grans.

Donació de 37 tauletes a centres residencials

La Fundació Antigues Caixes Catalanes i el BBVA, amb el suport de Belén Latorre, han posat 37 tauletes a disposició dels centres associats. La donació  s'emmarca en el projecte "T'apropem els teus".

Donació de 21 tauletes a centres residencials

La Fundació LaCaixa i la Fundación Telefónica, amb el suport personal d'Elena Fernández, han repartit 21 tauletes en diversos centres d'atenció a la gent gran.

Donació de dispensadors de gel hidroalcohòlic

L'empresa Puig ha repartit 3 dispensadors de 500 ml de gel hidroalcohòlic per cada resident en diversos centres de persones grans.

Donació de 26 tauletes a centres residencials

La Fundació LaCaixa i la Fundación Telefónica, amb el suport personal d'Elena Fernández, han donat 26tauletes, que s'han repartit en diversos centres de gent gran.

Donació de 1.200 màscares de protecció a centres d'atenció a gent gran

Un conjunt d'entitats i particulars han donat 1.200 noves màscares de protecció, a repartir entre diversos centres residencials de persones grans.

Donació de 500 mascaretes a 2 centres d'atenció a gent gran

La Alianza de Voluntarios China-España contra el coronavirus, amb el suport personal de Chencheng Li, ha donat 500 mascaretes, que s'han repartit en dos centres d'atenció a persones grans.

Donació de 8 tauletes a 2 clíniques que acullen gent gran

La Fundació LaCaixa i la Fundación Telefónica, amb el suport personal d'Elena Fernández, han donat vuit tauletes, que s'han repartit en dues clíniques que acullen gent gran de centres residencials.

Donació de 1.860 màscares de protecció a 33 centres d'atenció a gent gran

Un conjunt d'entitats i particulars han donat 1.860 màscares de protecció, que s'han repartit en 33 centres d'atenció a gent gran.