Notícies

4 d'abril de 2023

Descobriu el Màster en Gestió Integral de Serveis en Atenció Primària, Socials i Hospitalaris (GESAPH)

El programa té per objectiu donar a conèixer eines i coneixements per a la gestió integrada social i sanitària

màster gesaph logo 2col

L’envelliment de la piràmide poblacional presenta un increment de la demanda en els serveis socials, sanitaris i comunitaris. Per aquest motiu, formar-se per brindar els millors serveis possibles és clau per tal de garantir una coordinació i integració funcional del camp de salut i del camp social.

Des de la Universitat de Barcelona, concretament des de l’Institut de Formació Contínua - IL3, presenten el Màster en Gestió Integral de Serveis en Atenció Primària, Socials i Hospitalaris (GESAPH), un curs semipresencial on podreu ampliar els vostres coneixements de la mà d’experts del sector provinents tant de les administracions i com del món empresarial.

Des d’ACRA us animem a assistir a la sessió informativa del Màster el pròxim dimecres, 26 d’abril a les 19h de forma telemàtica!

Recordeu que els socis d'ACRA disposen de tres beques per un import de 1.100 € cadascuna per inscriure’s al Màster. Si voleu optar a les beques, envieu un correu electrònic a direccion@gesaph.org incloent les dades personals i professionals, un mòbil de contacte, un currículum vitae i el centre o servei associat a ACRA on treballeu.