Notícies

27 de novembre de 2019

Demà se celebren els 17ns Premis ACRA

La gala, que enguany presenta moltes novetats, comptarà amb més de 300 convidats i la presència de l'Honorable Conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir El Homrani. S'entregaran els guardons a la qualitat, innovació i a la millor trajectòria professional

Premis ACRA 2019 prèvia

Demà dijous 28 de novembre se celebra la gala dels 17ns Premis ACRA. Una vetllada que reconeix els millors treballs i projectes del sector de la gent gran, i que enguany coincideix amb el 30è aniversari d'ACRA, motiu pel qual incorpora diverses novetats.

Aquest 2019 l'auditori del CosmoCaixa acollirà l'esdeveniment, a diferència dels anys anteriors. La gala també comptarà amb un nou presentador: el Mag Lari, així com amb la presència del Conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir El Homrani, i altres autoritats.

Durant l'acte es guardonaran les entitats premiades: la Residència Masies de Mollet (FIATC Residencias) en la categoria de Qualitat, l'empresa Serunion en la categoria d'Innovació i el col·lectiu d'infermeria dels serveis associats d'ACRA, guanyador del premi a la Millor trajectòria i aportació professional. També s'entregarà un accèssit en la categoria de Qualitat a la Residència Mas d'Anglí (Aditnalta Promocions - Grup Atlàntida).

Els Premis ACRA són una cita ineludible del sector de la dependència, i constitueixen un homenatge envers els socis de la nostra organització i de tots aquells professionals que, diàriament i mitjançant el seu exemple, són capaços de millorar i innovar en l’atenció a la dependència i la promoció de l’autonomia personal envers les persones.