Notícies

26 de gener de 2009

Convocatòria per a l'acreditació de les competències professionals

Fins el 23 de Febrer de 2009 està oberta la tercera tanda de la fase d’orientació de la convocatòria 2008-2009

Fins el 23 de Febrer de 2009 està oberta la tercera tanda de la fase d’orientació de la convocatòria 2008-2009 per a l'acreditació de les competències professionals adreçada a persones amb experiència laboral l'atenció domiciliària (treballador/a familiar, auxiliar d'ajuda a domicili, etc.), en l'atenció residencial a persones grans (auxiliar de gerontologia, auxiliar de geriatria, gerontòleg, etc.) i en l'atenció residencial a persones amb discapacitat (cuidador, auxiliar i tècnic per a l'atenció personal, etc.).

L’acreditació serveix per a reconèixer les competències adquirides a partir de l’experiència laboral, en relació a les unitats de competencia establertes en el cicle formatiu de Tècnic en atenció sociosanitària.

El procés d’acreditació consta de dues fases consecutives: orientació i avaluació. L’objectiu de la primera és informar i asesorar i el de la segona, avaluar les competències de la persona aspirant.

A l'apartat 'Correspondència socis' de la 'Zona per a Socis' de la web d'ACRA, trobareu la resolució del Departament d'Educació (EDU/2390/2008) amb tota la informació sobre aquesta convocatòria.