Notícies

5 de maig de 2017

Coneixem el projecte comunitari del centre de dia de Vinaròs

L’equipament funciona com una veritable plataforma de serveis adaptada a les necessitats dels usuaris

mmee vinaros 01 2017

El Centre de Dia de Vinaròs va presentar ahir el projecte comunitari, una iniciativa que ha convertit aquest equipament en un centre de serveis en què s’atenen totes les necessitats dels usuaris de forma integrada. La vintena de socis d’ACRA que van assistir a la missió empresarial van descobrir com el centre de dia ofereix molts més serveis dels que es podrien esperar en un equipament d’aquestes característiques: menjador social, transport, servei d’ajuda domiciliària, spa, taller físic-bio-psico-social, gestió de tràmits, suport especialitzat i centre de nit.

Els responsables del centre, així com la presidenta de l’Onada Serveis, Cinta Pascual, van explicar el projecte comunitari als assistents, que també van poder visitar les instal·lacions d’un equipament que s’ha convertit en referència no només a Vinaròs sinó a tota la zona.

Aquesta ha sigut la quarta missió empresarial a casa nostra d’aquest 2017. Les missions empresarials a casa nostra permeten compartir, entre els socis d’ACRA, els coneixements, els procediments i els avenços que es duen a terme en els centres, a més d’ajudar a fer networking entre els socis.

Galeria d'imatges