Notícies

21 de març de 2019

Cinta Pascual: "ha arribat el moment de prioritzar l'atenció a la dependència"

El CEAPs demana una inversió del 2% del PIB, més coordinació i un nou ministeri específic en la presentació oficial de l'informe "Soluciones al caos de la dependencia"

ACRA presentarà el document a Barcelona el 9 proper d'abril en el marc d'una jornada en què compartirem amb els socis els futurs reptes del sector.  Inscripcions obertes!

ceaps presentacio estudi caos dependencia 2019

CEAPS ha presentat avui a Madrid "Soluciones al caos de la dependencia", un informe que analitza en profunditat quin és l'estat de l'atenció a la dependència en el conjunt de l'estat. La presidenta Cinta Pascual ha destacat que "la situació actual és un caos, amb una llei que no genera drets sinó ajudes insuficients per a les persones", i ha demanat major coordinació entre administracions, més pressupost i la creació d'un ministeri específic per l'atenció a la dependència i convertir-la així en el quart pilar de l'estat del benestar.

La presentació de l'informe, per altra banda, es farà el proper dimarts 9 d'abril a la seu d'ACRA en una estrena en exclusiva a Catalunya amb la presència de Cinta Pascual, així com d'Aitor Pérez, de Gerokon, empresa responsable de l'informe. Els assistents podran veure quina és la situació de Catalunya en comparació amb altres comunitats autònomes, entre d'altres temes d'interès.