Notícies

1 de setembre de 2020

Cinta Pascual, als Matins de TV3

La Presidenta d'ACRA ha explicat la situació actual a les residències de gent gran i com afrontaran els centres els propers mesos

cinta notícia visites matins

La Presidenta d'ACRA, Cinta Pascual, ha intervingut en el programa 'Els Matins' de TV3 per explicar quina és la situació actual als centres residencials del territori i com afrontaran els propers mesos. 

Pascual ha destacat que la diferència entre la realitat d'avui i la de fa uns mesos és "enorme", amb molts menys casos de COVID-19: "Ara mateix només el 0,6% dels residents a tots els centres estan infectats".

Tot i això, la Presidenta d'ACRA ha apuntat la necessitat de "fer més cribratges a professionals", així com flexibilitzar les visites quan abans millor, "tenint en compte que a més obertura, més risc de contagi".

Per últim, Pascual ha apuntat que el sector "està preparat" per afrontar els propers mesos: "Treballem en coordinació i podem fer front a un empitjorament de la situació. No ha estat un estiu tranquil però no hem deixat de treballar buscant mesures", ha conclòs.