Notícies

6 de juny de 2019

Celebrem l'assemblea ordinària i extraordinària d'ACRA

Cinta Pascual és reelegida presidenta de l'organització pels propers quatre anys

L'assemblea anual ordinària de socis ha aprovat per unanimitat els comptes i la memòria de gestió del 2018, així com el pressupost del 2019 i el pla de treball d'enguany. Per altra banda, també s'ha informat de la relació d'altes i baixes produïdes al llarg de l'any passat, amb 19 noves entitats i 2.042 places.

En el pla de treball pel 2019 s'ha avançat la futura presentació de l'Observatori de la Dependència d'ACRA, un espai de recerca sobre el sector d’atenció a la dependència i la gent gran que serà una realitat a partir de setembre. A més de l'Observatori, el pla de treball d'ACRA gira al voltant de la representació dels socis mitjançant la necessitat d'incrementar tarifes després de nou anys, de la presència institucional en la negociació dels diversos convenis col·lectius i de la voluntat d'influir en el model social amb posicionaments sobre el concert social i la contractació pública, com a punts més destacats.

Cinta Pascual revalida la presidència

Per altra banda, l'assemblea extraordinària d'ACRA ha escollit Cinta Pascual com a presidenta pels propers quatre anys. La reelecció s'ha fet per unanimitat dels presents i no han calgut votacions ja que es tractava de l'única candidatura a la presidència de l'entitat. Serà el tercer mandat de Pascual com a presidenta des que el 2011 va assumir la màxima representació institucional d'ACRA, que enguany compleix el 30è aniversari.

"Encaro aquest nou repte amb més il·lusió que mai, però conscient que queda molta feina per fer", ha explicat avui Pascual un cop finalitzada l'assemblea. La directora general del grup L'Onada s'ha marcat tres objectius pel període 2019-2023:

- Fer front al repte del sobre envelliment.

- Millorar les condicions laborals dels treballadors.

- Treballar per enfortir la sostenibilitat del sistema d'atenció a la dependència.

L’assemblea extraordinària ha servit també per a la renovació de diversos membres de la junta directiva, que a partir d’avui queda formada per divuit persones.