Notícies

10 d'abril de 2024

Arriba la 9a Jornada en ACP d'ACRA - Obrim inscripcions!

Torna l'esdeveniment de referència en Atenció Centrada en la Persona (ACP), un espai per posar en comú les necessitats de futur d'aquesta pràctica essencial en el sector

Ja us podeu inscriure a la 9a edició de la Jornada en ACP d'ACRA, que enguany porta per títol "Com vol viure l'envelliment la gent del segle XXI. L'ACP en un món canviant" i que es celebrarà el dijous, 16 de maig al Cosmocaixa de Barcelona.

La jornada ACP d’ACRA és l’esdeveniment de referència en relació a aquest mètode a casa nostra. En aquesta edició afrontem un dels reptes més importants als que s’enfronta el sector: com donar resposta a l’envelliment en un món cada cop més canviant.

Comptarem amb experiències pioneres i innovadores, pròpies i externes en un marc de participació i debat obert als assistents, a més de dues ponències sobre l'envelliment a Catalunya i una reflexió ètica sobre l'atenció a les persones.

En aquesta pàgina trobareu el programa de la jornada i el formulari per fer les inscripcions. Recordeu que la jornada és gratuïta, amb la possibilitat de fer esmorzar i dinar amb un cost afegit.

Us hi esperem!