Notícies

31 de juliol de 2019

Arriba la 18ª edició de Gent Gran, Gent Artista

Presentem l'edició d'enguany del concurs de postals de Nadal, que presenta novetats importants respecte dels anys anteriors

GGGA 2019

Tret de sortida a la 18ª edició de Gent Gran, Gent Artista, el concurs de postals de Nadal organitzat per ACRA on els usuaris dels serveis i centres associats són els grans protagonistes.

Aquest any, Gent Gran, Gent Artista arriba a la majoria d'edat, i ho fa amb diverses novetats importants. Una d'elles passa per la mecànica de participació: hem creat el portal gentgrangentartista.acra.cat, on els participants podran pujar les seves postals directament, així com votar les seves preferides pel 'Premi a la postal amb més votació popular'.

Un jurat format per membres d'ACRA triarà les guanyadores de les altres quatre categories: la postal més creativa, la millor postal de treball artesanal, la millor de treball col·lectiu i la postal amb el missatge de Nadal més entranyable.

Podeu consultar el tríptic i les bases de participació adjunts. Us animem a participar i a fer difusió d'un concurs que tenim en una estima especial.