Notícies

24 de febrer de 2020

Arriba el catàleg de Formació 2020 d'ACRA

Presentem una extensa oferta de cursos, adreçats tant a la innovació i a la millora de la qualitat del sector d'atenció a la gent gran com a altres àmbits que afavoreixen una formació especialitzada

Presentació en exclusiva al 6è Tastet de Formació

El catàleg d'enguany es va presentar davant de cent persones, en el marc del 6è Tastet de Formació, una acte on es van presentar alguns dels projectes representatius de l'aposta formativa d'ACRA per la millora constant en el sector.

El catàleg de Formació d'ACRA per aquest 2020 ja és una realitat. Aquest any seguim la línia de les altres edicions i presentem una extensa varietat de cursos, amb un equilibri entre la formació adreçada a millorar la qualitat i aportar innovació al sector d'atenció a la gent gran i aquells cursos que permeten aprofundir en una formació especialitzada i de qualitat.

Hi destaquen la formació subvencionada, per una banda, i la formació a mida als centres, totalment bonificable i que es dissenya a mida de les necessitats dels nostres serveis associats que ho requereixin.

Tampoc hi falten eines i tècniques per als professionals de l'atenció a les persones amb dependència, estratègies de millora de l'organització, innovació, noves tecnologies i normativa i molt més, continguts imprescindibles que reforcen el nostre compromís per una formació accessible i de qualitat.

 

Consulteu el catàleg!