Notícies

16 de novembre de 2021

Anunciem els guanyadors dels 19ns Premis ACRA

Els premiats en les categories de Qualitat, Innovació i Millor aportació professional han estat escollits per un jurat expert d'entre un total de 14 projectes i candidatures

guanyadors premis acra noti

Els Premis ACRA ja tenen guanyadors. En aquesta 19a edició s'han presentat 14 projectes, tots de gran ajut per impulsar el sector de l'atenció a la gent gran. En primer lloc volem mostrar el nostre agraïment a les entitats i els professionals que hi han participat. Tots els treballs estaran disponibles properament a la web de l'Observatori de la Dependència d'ACRA.

El Premi ACRA en Innovació és per al projecte “En Bici Sense Edat: El dret a sentir el vent a la cara”, realitzat per l’Associació en bici sense edat, un programa de voluntariat social consistent en passejades en tricicles adaptats per a persones grans.

“L’essència de les activitats”, a càrrec de la Residència Sigma Salud (Residència municipal Josep Brugarolas), ha guanyat el Premi ACRA a la millora de la qualitat mitjançant una proposta de transformació de les activitats residencials mitjançant la participació activa d’usuaris, treballadors i famílies.

Tal i com s'havia anunciat prèviament, el Premi a la millor trajectòria i aportació professional recau en la Dra. Magda Campins per la seva tasca contra la COVID-19 i de cooperació amb el sector de l’atenció de la gent gran durant la pandèmia.

El lliurament dels guardons es farà aquest dijous 18 de novembre al Cosmocaixa a les 7 de la tarda, en un acte que estarà conduït per l'actor Quim Masferrer.

Més informació