Notícies

19 de novembre de 2019

Anunciem els guanyadors dels 17ns Premis ACRA

L'edició d'enguany ha tingut una participació rècord, amb fins a 30 projectes candidats

Premis ACRA Guardons

Els Premis ACRA més disputats ja tenen guanyadors. L'edició d'enguany ha comptat amb fins a 30 projectes candidats, una xifra rècord en els 17 anys d'història dels guardons.

El Premi ACRA en Innovació és pel projecte "Better Taste in Older Age" de l'empresa Serunión, que destaca la memòria olfactiva com un element per millorar la qualitat de vida.

El "Projecte Immersió" de la Residència Masies de Mollet (FIATC Residencias) és el guanyador en la categoria de Qualitat. Planteja un intercanvi de rols entre la gent gran i els cuidadors per enfortir el paper de l'ACP. També s'ha concedit un accèssit a la Residència Mas d'Anglí (Aditnalta Promocions-Grup Atlàntida) per l'experiència intergeneracional del "Projecte intercultural per a gent gran i col·lectiu de menors migrants no acompanyats: el seu canvi i desenvolupament".

La Millor Trajectòria i Aportació Professional, per altra banda, recau en el Col·lectiu d'infermeres dels serveis associats d'ACRA, un reconeixement públic a la professionalitat i el compromís d’aquest col·lectiu amb les persones grans al llarg de la seva vida laboral.